Xerjoff

Gemaakt door een internationaal team van meesterparfumeurs onder leiding van eigenaar Sergio Momo, is Xerjoff een reis naar het meest waardevolle rijk in de wereld van luxe parfums. Hier wordt de magische verwantschap tussen de wonderen van de natuur en prachtig Italiaans vakmanschap gevierd.

Door de jaren heen heeft Xerjoff sterke banden opgebouwd met vele beroemde Italiaanse kunstenaars, met wie het parfumhuis dan ook nauw samenwerkt. Internationale en Italiaanse ‘neuzen’, schilders en beeldhouwers, sieradenontwerpers en glasblazers, diamantslijpers en houtsnijders; allemaal werken ze in nauwe harmonie samen om zo de meest kostbare parfums te creëren.

De Xerjoff collectie van parfums is het resultaat van een unieke synthese van de oude riten van de natuur en de allernieuwste technologische onderzoeken. Dankzij een mooie mix van uitgekozen geuren gecombineerd met een innovatief extractieproces produceert het parfumhuis parfums van uitzonderlijke kwaliteit, bestemd voor de ware liefhebber.

www.xerjoff.com

Project

Communication & PR – Events

4

Pictures