Strategie & Concept

Wat is uw meerjarenvisie? Waar wilt u over vijf jaar staan…en welke wegen neemt u om daar te komen? Samen met u kijken we graag vanuit een helikopterview naar uw bedrijf. Waar staat u nu…wie zijn uw klanten…wat zijn uw concurrenten..hoe kunt u uw marktpositie vasthouden en wat zijn de kansen om te groeien? Op basis van een gedegen analyse, wordt een voorstel tot strategie gemaakt, waaruit een marketing & communicatieplan voortvloeit.

Marketing Services

Op basis van de gekozen strategie, worden de juiste tools geselecteerd om de doelstellingen en uw (nieuwe) klanten te bereiken. Wij adviseren, coördineren en creëren het benodigde materiaal zoals advertenties, direct mailings, maildrops, outdoor campagnes, radio spots. Tevens behoren joint promotions en de organisatie van evenementen tot de mogelijkheden. Als vanzelfsprekend worden er tools ingezet die aansluiten bij uw budget.

Communicatie & PR

Van het schrijven van persberichten tot de creatie van teksten t.b.v. uw nieuwsbrief, brochures of website. Wij helpen u met heldere en krachtige communicatie om de juiste boodschap onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Tevens ligt onze focus op het realiseren van relevante free publicity voor uw merk of organisatie, via landelijke en regionale media tot publicaties via influencers en/of bloggers.

Online Marketing

De basis van een goede online presentatie, is een professionele hedendaagse website, die past bij uw positionering en bovendien up to date is. Wij helpen u graag uw website te optimaliseren, met als doel de commerciële resultaten te verbeteren. Ook adviseren wij u over de tools om traffic naar uw website te vergroten. Dit kan o.a. middels SEO optimalisatie, het inzetten van Google Adwords, display of remarketing campagnes. Welk middel het beste bij uw bedrijf past, wordt in overleg met specialisten besproken.

Social Media

Heeft u uw social media op orde? Wat doet u met Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+, LinkedIn en bijvoorbeeld Snapchat? Welke hiervan zijn relevant voor uw merk of bedrijf en hoe kunt u zorgen voor een goede engagement met uw volgers? Daarnaast bieden deze platformen ook advertentiemogelijkheden. Wij adviseren u en nemen uw social media management uit handen. Zo heeft u hier geen omkijken naar en bent u verzekerd van een ongoing communicatie met uw vrienden, fans en zakenrelaties.

CRM & Events

Veel bedrijven besteden veel aandacht aan het aantrekken van nieuwe klanten. Maar hoe gaat u om met uw bestaande klanten? Een tevreden klant kan een ‘goedkope’ tool zijn om nieuwe klanten met uw merk of bedrijf in aanraking te laten komen. Kortom: Is er een relatiemarketing strategie? Hoe houdt u contact met deze klanten, moedigt u herhaalaankopen/bezoek aan en maakt u van deze klant een ambassadeur? Graag helpen wij u hier een plan voor te maken. Vaak zijn evenementen onderdeel van CRM, ook voor de organisatie van ‘open dagen’, ‘beurzen’ of bijvoorbeeld een ‘jubileumfeest’, kunt u bij ons terecht.