Versapers

Versapers is een Nederlands merk gespecialiseerd in slowjuicers. Met zijn innovatieve, rustige manier van persen haalt het apparaat de beste voedingsstoffen en vitaminen uit je fruit en groente, in de vorm van overheerlijk en supergezond sap. Ook komt er nauwelijks extra zuurstof bij, wat ervoor zorgt dat het sap langer houdbaar is dan sap van andere type sapmachines (tot 48u in de koelkast).

Versapers kent ondertussen 3 generatie slowjuicers (2G, 3G en 4G) en is in diverse kleuren beschikbaar. De machines kenmerken zich door een stille motor, kwalitatief hoogwaardige onderdelen, een mooi en handzaam design, veiligheid en gebruikersgemak. De machine heeft 10 jaar garantie op de motor en 2 jaar op onderdelen.

De Versapers is te koop bij diverse Kookwinkels, de Bijenkorf, Coolblue, Fonq, Bol.com, Vitaminstore en rechtstreeks via Versapers.nl.

www.versapers.nl

Project

Online Marketing – Social Media Management – Events – Communication & PR – Nieuwsbrief – Joint Promotions – Trade Marketing – ATL  – Print Advertenties

6

Pictures