Bianco di Puro

In 2010 werd Bianco di Puro opgericht in Keulen (D), waarna het in korte tijd in Duitsland de nummer 1 positie heeft verworven op het gebied van hogesnelheidsblenders. Het kwaliteitsmerk telt op dit moment 7 modellen, waarbij zowel het Italiaanse design als de Duitse origine naar voren komt in de kwaliteit en de geavanceerde techniek.

Met de Bianco blender maak je in een handomdraai de meest vitale voeding, in de vorm van smoothies, soepen, spreads, notenpasta’s, pesto’s, notenmelk, dressings en ijs. De krachtige motor en vlijmscherpe messen van Japans edelstaal (H.C.S.) verwerken met gemak allerlei soorten groente, vers en gedroogd fruit, zaden, noten en zelfs avocadopitten. De hogesnelheidstechniek zorgt ervoor dat vrijwel alle voedingsstoffen vrijkomen en bijna 100 procent van de sporenelementen en mineralen opgenomen kunnen worden door het lichaam.

Uniek aan enkele modellen is de gepatenteerde Bianco T42L Stamper, die tijdens de bereiding de temperatuur van het voedsel meet. Dit is zeker voor raw food bereidingen een handige toevoeging. Zo kun je voorkomen dat de temperatuur van het bereide voedsel boven de 42 graden komt.

www.greenyourself.nl

Project

Pers event | PR | Joint Promotions | Social Media Management | Online marketing

9

Pictures